Jeg hedder Susanne Mortensen og bor i Skive. Jeg er fyldt 29 nogle gange og er lige startet på mit 11. år som mavedanser.
Når jeg danser får jeg altid at vide, at publikum kan se på mig, at jeg elsker det. Glæden ved dansen, ved livet og ved at optræde stråler ud af mig. Jeg danser for at glæde mig selv og mit publikum, og jeg elsker den positive respons, og at se hvordan jeg kan få smil frem på alles læber.
Hvis jeg skulle lære trinene og dansen udenad, ville det slå glæden ihjel, og min personlighed ville ikke få lov til at skinne igennem og gøre dansen til MIN helt personlige optræden.
Jeg lægger megen vægt på at danse anstændigt, så ingen bliver stødte over mine shows.Folk mener generelt, at mine optrædener genspejler min brede erfaring uden at være for dyre. Jeg vil hellere komme oftere ud at optræde ved at sætte prisen lavt, da det er det bedste jeg ved.
Ring til mig ang. pris på 20 28 36 01 eller 97 52 84 27Når man bestiller en mavedanser, er det vigtigt at kigge på, hvor mange år hun har bag sig, og jeg er med sikkerhed én af os jyder, der startede først på at udforske den orientalske dans' mysterier.
Jeg startede på mavedansen i '91 i Viborg på aftenhold hos en libanesisk kvinde. Hun lærte os saudiarbisk mavedans.
Jeg har lært at leve i dansen som man gør i Mellemøsten, og for mig er det vigtigt ikke at lave koreografier, men derimod lade musikken og min sindstilstand i netop dét øjeblik lede dansen.
De fleste danske piger koreograferer mavedansen, hvilket i mine øjne dræber danseglæden.
Som jeg ser det skaber jeg en illusion - indhyller folk i min fantasiverden, og jeg gør meget ud af at drage hurtigt videre igen efter et show, så folk ikke ser mig i mit almindelige tøj.Jeg har før været i Odense og har tilbagelagt næsten 500 km på én dag. Jeg bliver tit brugt som gave til "manden der har alt", og som ikke ønsker sig noget.
Jeg danser til fødselsdage, bryllupper, på messer, til julefrokoster, åbent hus, modeshows o.s.v.
Jeg underviser desuden også til polterabend'er (både han- og hunkøn) og i husmoderforeninger.
Kun fantasien sætter grænser.