Tag et kig på mine kjoler! Nogle af dem er til salg. Min veninde syr stoffet og jeg pynter. Jeg har altid de 2 næste under fabrikation. =)


Gul:

Jeg havde egentlig planer om at lave denne kjole KUN i gult, men da jeg så mig i spejlet tænkte jeg med det samme "PÅSKEKYLLING"!!! For at ændre lidt på "kyllinge-looket" lavede jeg så bælte og top i "disco-sølv".

Kjolen er lavet af 3 forskellige gule chiffoner med tørklæder i forskellige størrelser. Bæltet og Bh'en er beklædt med stof ("disco-sølv") og besat med blomster, perler rhinstene og pailietter. I den ene side er der en høj slids.

 

 

Turkis:

Denne kjole er nok den flotteste, jeg endnu har lavet. Bæltets facon er "stjålet" fra en tyrkisk dansekjole og det er beklædt med "oliefarvede" pailietter og blomster i rødlilla/turkis. BH'en passer dertil og har en lille sommerfugl i midten (mellem "airbag'ene").

Selve nederdelen er i 3 lag turkis chiffon i store firkanter, hvor der er klippet hul til linning. I siden er der lange strimler med en slags "blade" der er besat med oblater. Nederdelen er dog ikke helt færdig endnu, da jeg altid har flere projekter i gang på samme tid……

 

 

Sølv:

Her har jeg brugt BH og bælte fra den hvide. Under det har jeg en stram sølvfarvet nederdel med slids. Over nederdelen har jeg en "overdel" i gennemsigtigt stof med sølvmønster. Den er god at svinge med og den giver meget liv, når man drejer rundt.

 

 

Limegrøn:

Denne farve er utrolig flot, når man er solbrændt, så det bliver én af mine "sommerkjoler". Nederdelen er stram, nervøs velour (eller hysterisk velour som jeg kalder det) foroven og med 2 gange fuld sol forneden (chiffon) med fiskesnøre i kanten. Den er meget anderledes end de foregående. Farven er helt fantastisk!!

BH'en er også beklædt med nervøst velour og guldstof som er besat med pailietter og små guldblomster.

 

 

Lilla:

Denne kjole er til salg for kr. 1.200,-. Den er fra Ægypten og har mange flotte detaljer - vejer 2 kg. p.g.a. al pynten.

Sættet består af haremsbukser, bælte, BH og slør. Passer str. 36-40 (A- eller B-skål). Har været brugt til nogle shows men er vaskbar.

 

 

Hvid:

Den hvide kjole danser jeg i for tiden - den består af en stram nederdel i "pailiet-stof" ("disco-sølv") slidset op i den ene side og med chiffon-tørklæder på "underskørtet". Dertil perlebesat bælte, som jeg har købt i Chinatown, San Fransisco, og selv har pyntet yderligere.

BH'en er i det samme pailietstof med pynt. Silkechiffon-slør med samme "disco-sølv pailietter" strøet tilfældigt ud over det.
Min kærestes favoritkjole!

 

 

Orange:

Min favoritkjole nr. 2. Orange silkechiffon med "disco-guld"pynt. Stoffet er syet i mange tørklæder, der er sat sammen. Påsyet bælte med indfarvet, gammeldags, hæklet gardinkant med påsatte rhinstene, perler og pailietter. BH'en er i samme materiale med et par pyntede papegøjer hængende ned foran.

 

 

Grøn:

Min absolutte yndlingskjole lavet af en kær veninde. Kjolen har mange lag og hvert lag er afsluttet i spidser, der er pyntede. Bæltet er fra Tyrkiet og er aftageligt.

BH'en er en push-meget-up der er pyntet efter alle kunstens regler med "disco-grønne" pailietter, perler, rhinstene og større glasperler o.s.v.

 

 

Guld:

Kjolen er en stram, lige model med lange, sammensyede tørklæder (for at få forsiden udad) påsat i forskellige højder.

Hertil bruger jeg samme bælte og BH som til den grønne kjole. Sløret er en blonde-agtig sag med pailietter påsat vilkårlige steder.