Siden jeg fik min hjemmeside har jeg fået mange positive henvendelser.
MANGE TAK FOR DET!!
Jeg har sågar fået gode veninder/venner fra hele landet og jeg har fået mange søde og sjove mails.
Folk efterlyser nogle flere billeder, nye kjoler (også til salg) og nye historier.
Og her er de så……:

En mor kom ud til mig (efter et show) med sin datter på ca. 4 år: "Jeg lovede min datter, at vi skulle ud at hilse på "prinsessen""!!

Kan man lade være med at smile og være smigret?

Jeg og en veninde var for længe siden på Fur (en lille ø i Limfjorden) for at danse, og ungkarlene stod på lur udenfor vor dør, da vi klædte om efter showet. Vi blev færdige, åbnede døren og skyndte os ud mod bilen. Én af fyrene strejfede min arm, da jeg susede forbi. "Jeg rørte ved hende!!" lød det fra ham med sensation i stemmen. Så min veninde og jeg måtte holde "grinepause" da vi nåede ud i bilen!


For nylig var der en mand, der "fik mig i gave" til sin fødselsdag. Han takkede mange gange for gaven og bad folk lave plads til mig på gavebordet! Det vakte vild jubel!

Jeg blev bestilt af en herre, der fyldte 90 år, til at danse for hans gæster. Det var alle tiders oplevelse og fødselaren var bare SÅ sød og frisk!! Hvem der bare har det sådan som 90-årig!

En mand ringede og var helt knust over at ingen af billederne til hans gode vens fødselsdag, hvor jeg havde danset, duede. Så jeg mailede nogle billeder fra fotografen til ham, og det hjalp heldigvis lidt. Der findes heller ikke noget værre end at billederne fra éns fest mislykkes!

Jeg og en veninde har engang danset til en "pornofest", hvor alle var klædt ud for sjov. Den eneste, der ikke ville op at danse med os var blotteren, der var iklædt en lang, åben frakke……… og KUN en lang frakke………

Jeg underviste til en pigepolterabend. Alle pigerne stod i en rundkreds om mig og prøvede at lave øvelserne så godt de kunne. Så nåede vi til øvelsen, hvor man skal ryste med brysterne. Én af pigerne (med en stor barm) slog ud til siden med hænderne og udbrød: "Pas på! Træd tilbage"! Det udløste et vildt latterbrøl fra os andre.

Pigepolterabender er noget af det sjoveste at danse til, for når der ingen mænd er i nærheden, tør man bare slå sig løs!

 

Jeg har indsat en lille "pause" gætteleg !

Min fotograf har været kreativ ved computeren og lavet dette billede.

Kan du gætte hvad det er ?

*Se svaret nederst på siden

 

En lille, sød historie: Jeg var færdig med et show og havde iklædt mig mit almindelige tøj. Ind til mig kom en lille pige på ca. 3 år. Hun kiggede op på mig med store øjne, tog mod til sig og spurgte: - Var det dig, der var Barbie? Jeg svarede selvfølgelig ja, og satte mig på hug for at vise hende min kjole, der lå i tasken.

Jeg er flere gange blevet givet væk i gave i en papkasse, som jeg så skulle hoppe op af.

Min finger er blevet bundet i enden af en fiskesnøre, som fødselaren så skulle rulle ind.

Jeg har ageret brud til et modeshow, hvor gommen pludselig lynede min brudekjole ned - ud hoppede jeg i mit mavedanserkostume. Jeg kunne høre folk gispe helt op på scenen!

Jeg blev ringet op af en flok knægte, der øjensynligt stod mast sammen i en telefonboks. De ville vide, hvad jeg havde på, når jeg optrådte. Jeg fortalte dem det. Dertil svarede de alle i kor: - VI TROEDE DU VAR NØGEN! og smed røret på. Det grinede jeg meget af.......

 

 

 

Her er svaret !

Gættede du rigtigt ?